U lijkt een browser te gebruiken die niet wordt ondersteund

Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om onze site optimaal te kunnen gebruiken, moet u upgraden naar een nieuwere browser.

Het verhaal van LinkDistrict

Kom in een relaxte sfeer vergaderen

LinkDistrict Haacht

Ligging

Het pand ligt in Haacht en is centraal gelegen tussen Brussel, Leuven, Mechelen en Aarschot. Uit welke windrichting je ook komt, LinkDistrict Haacht is voor iedereen goed bereikbaar. Het gebouw ligt in een rustige, groene en residentiële omgeving. Op een wandelafstand van 700 meter ligt het marktplein van Haacht en op 2 kilometer het treinstation.
Een moderne architecturale look

Exclusief op maat

LinkDistrict zorgt voor een warm welkom van al uw gasten en garandeert een exclusieve en persoonlijke aanpak.  Lokale cateraars uit de regio Haacht staan in voor lekkere verwennerijen en top catering.  Wij werken exclusief en er is slechts 1 groep aanwezig in het gebouw.
LinkDistrict Haacht
LinkDistrict Haacht

Gebouw en tuin

LinkDistrict beschikt over zes moduleerbare ruimtes voor uiteenlopende doeleinden zoals vergaderingen, boardmeetings, conference calls, brainstormsessies, lezingen, webinars, fotoshoots, opleidingen, coaching gesprekken, en teambuilding activiteiten. De mooie tuin nodigt uit om in een relaxte sfeer buiten te vergaderen en te netwerken, in het zonnetje van Haacht.

Originele teambuilding

Haacht is een groene gemeente en je kan er naar hartenlust wandelen, fietsen of andere teambuildingactiviteiten organiseren zoals themaroutes met Vespa scooters, foto of andere creatieve opdrachten, InsightsDiscovery of MBTI teamsessies, een bezoek aan de 120 jaar oude Belgische bierbrouwer in Haacht, yoga en mindfulness, golfinitiatie, enzovoort. Wij ontwikkelen en begeleiden heel graag uw teambuilding activiteiten van A tot Z.
LinkDistrict Haacht
LinkDistrict Haacht

Historiek gebouw

Het gebouw was in het verleden eigendom van de VZW Gezondheidscentrum Haacht en fungeerde als centrum voor gezondheidspromotie, curatieve en preventieve geneeskunde. Leerlingen van de scholen uit de omgeving kwamen erlangs voor hun medisch toezicht. In 2018 werd de VZW ontbonden en het pand verkocht. Arcero architecten uit Haacht zijn erin geslaagd om het gebouw een moderne architecturale look te geven.
 

Enthousiast over onze locatie?

Neem contact met ons op

#linkdistrict

Volg ons op Instagram voor de laatste nieuwtjes over Link District Haacht.
Instagram Link District Haacht

Deel deze pagina met je netwerk

In de voormiddag kregen we een ontspannende golf-initiatie in de buitenlucht. Daarna een lekkere lunch en kennismaking met Insights Discovery in het gebouw LinkDistrict. Dit modern gebouw bood enorm veel mogelijkheden tijdens onze teambuilding. Er waren verschillende ruimtes aanwezig die heel snel moduleerbaar waren naar grotere en/of kleinere zalen. Enorm vlot te bereiken en met laadpalen aanwezig zodat je tijdens het bezoek reeds je auto kan laden. Kortom, aanrader!

Elien Meirlevede – Façade Ingenieur bij WB&E Metal

LinkDistrict Haacht
Exclusieve vergaderruimten, event venue en teambuilding
Contact
Wespelaarsesteenweg 67
3150 Haacht