• by:
  • October 28th, 2021
  • Category: nieuws

  Voormalig Haachts gezondheidscentrum krijgt volledige make-over tot LinkDistrict


  Voormalig Haachts gezondheidscentrum krijgt volledige make-over tot LinkDistrict.

  Het voormalige gezondheidscentrum van Haacht schittert opnieuw en heeft een nieuwe bestemming gekregen als LINKDISTRICT. Het is nu een ultramoderne ontmoetingsplek voor bedrijven en medewerkers en is gelegen in het hartje van Haacht. LINKDISTRICT opende de deuren voor het publiek begin september 2021. De inrichting van het gebouw is uiterst flexibel en volgens de principes van het nieuwe werken en vergaderen.
  LinkDistrict Haacht

  Het gebouw heeft een lange historiek

  LinkDistrict Haacht - gezondheidscentrum

  Het gebouw was in het verleden eigendom van de VZW Gezondheidscentrum Haacht en fungeerde als centrum voor gezondheidspromotie, curatieve en preventieve geneeskunde. Leerlingen van de scholen uit de omgeving kwamen erlangs voor hun medisch toezicht. In 2018 werd de VZW ontbonden en het pand verkocht. De nieuwe eigenaars van het pand, Philip Willems en Inge Godts, vormde het gebouw om tot een moderne ontmoetingsplek voor vergaderingen, creatieve brainstormsessies, klantenevents en teambuildingactiviteiten. Philip is bouwkundig ingenieur en als ondernemer gespecialiseerd in grote gevelbouw- en staalengineering projecten. Hij had zin om nog een eigen project te realiseren en zag potentieel in het oude gebouw.

  Inge is actief als zelfstandig trainer en business coach en is gespecialiseerd in leiderschap programma’s en teambuilding. Zij zag het gebouw als een fantastische plek voor haar eigen activiteiten, maar ook om er interessante activiteiten te organiseren van andere collega ondernemers. In samenwerking met ARCERO Architecten uit Haacht kreeg het voormalige gezondheidscentrum een moderne architecturale look met een groot ruimtelijk gevoel.  De volledige make-over van het gebouw duurde iets meer dan drie jaar. LINKDISTRICT opende de deuren voor het publiek begin september.

  LINKDISTRICT wil bijdragen aan het nieuwe werken en vergaderen

  Haacht is heel centraal gelegen tussen Brussel, Leuven, Mechelen en Aarschot, en op slechts 20 minuten van de luchthaven van Zaventem. Door deze ligging is het gebouw vlot bereikbaar voor medewerkers en bedrijven uit verschillende regio’s tot zelfs internationale medewerkers. Het gebouw ligt in een residentiële buurt op slechts 700 meter van het marktplein van Haacht.

  De initiatiefnemers Philip Willems en Inge Godts zijn beiden gefascineerd door het nieuwe werken en vergaderen en wilden dit absoluut integreren in de inrichting van LINKDISTRICT. Om de principes van het nieuwe vergaderen te integreren in de inrichting werd samengewerkt met Gerd Steegmans van EFF3CT, een advies-, ontwerp- en projectbureau dat krachtige en innoverende lijnen uittekent voor kantoorinrichting en kantoorhuisvesting van vandaag.

  Zo kan je bij LINKDISTRICT in slechts 5 minuten een nieuwe vergaderopstelling maken. Je kan er switchen tussen staand of zittend overleg. Om dit mogelijk te maken werd er gewerkt met modulaire en kwalitatieve verstel-en verplaatsbare tafels, zetels en poefjes.

  De vele mogelijkheden van LINKDISTRICT

  LINKDISTRICT heeft een capaciteit van 30 personen. Het is ideaal voor kleinere groepen van 12 tot 16 personen en kleinschalige events. Het gebouw wordt exclusief verhuurd aan 1 groep waardoor je als team maximaal met elkaar in verbinding kan gaan. Het gebouw heeft 6 moderne ingerichte ruimtes die je met elkaar kan verbinden, een keuken, terras en een mooie tuin.

  Ook de laatste technologische snufjes werden voorzien zoals domotica, toegangscontrole, gigabit internet, smart screens, smartbord met LED touchscreen, airco en klimaatregeling, elektrische laadpalen enz. En er zijn voldoende parkeermogelijkheden aan het gebouw en in de nabije omgeving.

  Haacht is een groene gemeente en je kan er naar hartenlust wandelen, fietsen of andere teambuildingactiviteiten organiseren zoals golfinitiatie, themaroutes met Vespa scooters, foto of andere creatieve opdrachten, InsightsDiscovery of MBTI teamsessies, een bezoek aan de 120 jaar oude Belgische bierbrouwer in Haacht, yoga en mindfulness sessies enzovoort.

  Wij ontwikkelen en begeleiden heel graag uw teambuilding activiteiten van A tot Z. Lokale cateraars uit de regio Haacht staan in voor lekkere verwennerijen en top catering.

  LinkDistrict Haacht
  Exclusieve vergaderruimten, event venue en teambuilding
  Contact
  Wespelaarsesteenweg 67
  3150 Haacht